En första lansering men definitivt inte sista uppdatering!

Under årets Falsterbo Horse Show lanserade floccs den första versionen av appen. För vad är en bättre lanseringsplats en ett soligt Skåne i mitten av juli, fullproppat med härliga hästmänniskor, roliga hästtävlingar och nya spännande utställare?

Som vi hade längtat efter att visa appen för hästsporten och vad roligt det var att prata med våra första användare! Stort tack till alla som kom och besökte vår lila monter! Att träffa er användare betyder mycket för oss eftersom vi då får chansen att höra direkt från er vad ni gillar med appen och vad ni vill se mer av!
Håll utkik efter nya uppdateringar!

När vi bestämde oss för att lansera appen på Falsterbo visste vi att vi inte skulle hinna med att utveckla alla funktioner som vi önskar att vi hade i appen. Vi har så många idéer på nya funktioner och förbättringar men utveckling tar tid! För oss kändes det ändå självklart att ändå lansera appen i ett tidigt stadie så att vi kan utveckla appen tillsammans med er användare.

Ni som är appens första användare kommer stolt kunna säga att ni var med från start för vi teamet är fast beslutna om att göra floccs till väldens bästa hästapp!

Nu fortsätter arbetet och vi släpper nya funktioner och uppdateringar av appen hela tiden. Så se till att du har den senaste versionen av appen nedladdad!

Till sist vill vi tacka alla som delar inlägg och skriver fina recensioner om floccs. Vi blir så glada varje gång och tar åt oss allt ni skriver!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Trends

Floccs lansering på Falsterbo Horse Show

May 26, 2021